Dar viena paprasta, greit paruošiama ir gardi užkandėlė prie alaus.

Reikės: didelių pievagrybių, sūrio su mėlynuoju pelėsiu, plonai pjaustytos šoninės, medinių iešmelių.

Pievagrybius nuplauname, atsargiai išpjauname kotus. Į kotų vietas dedame po gabalėlį sūrio su mėlynuoju pelėsiu. Grybą su sūriu apvyniojame juostele šoninės ir užveriame ant iešmelio skersai grybo galvos (kad ir šoninė neišsivyniotų ir sūris neištekėtų). Man ant vieno iešmelio telpa 4-5 grybukai. Paruoštus iešmelius dedame į skardą ar karščiui atsparų kepimo indą. Pašauname į 200C kaitrumo orkaitę 5-7min. (kol šoninė netaps dailiai apskrudusi).

Užkandis valgomas karštas. Skanaus!