1 didelis kiaušinio baltymas
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
½ šaukštelio aitriųjų paprikų miltelių
½ šaukštelio maltų kuminų
¼ šaukštelio maltų Kajeno pipirų
1¾ šaukštelio 4 pipirų mišinio
300 g riešutų mišinio: migdolų, graikinių, anakardžių ir žemės riešutų

Baltymus išplakite iki standumo. Sumaišykite prieskonius, cukrų ir druską ir atsargiai įmaišykite į baltymų masę. Suberkite riešutus ir išmaišykite, kad gerai apliptų.

Riešutus paskleiskite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 °C. Kepkite 15 min., ištraukite, pamaišykite, atskirkite sulipusius riešutus.

Sumažinkite temperatūrą iki 120 °C ir dar pakepinkite 10 min. Ištraukite, vėl pavartykite, atskirkite sulipusius ir palikite ataušti.

via zaidimuaikstele.lt