Vilniuje yra toks „Meat lovers Pub„. Aš nesu „kabakų liūtas“, tad gėrimai šiame bare man buvo atradimas. Visų pirma – iš lietuviško alaus yra tik „Vilniaus alus nefiltruotas“.

Bet to,  čia paragavau pilstomo „Žatec Premium„. Yra ir „Žatec Premium dark“, bet kadangi vairavau – paragauti nepavyko. Namuose pasiskaičiau apie šį, man iki šiol negirdėtą, Čekų bravorą.

Nesileidžiant į ilgus aptarimus:  labai malonus alus. Būtent terminas „malonus“ man atrodo tinkamiausias šio alaus apibūdinimui. Tad jeigu nutarsite (bevaikštant senamiesčiu) nustebinti savo moterį – galite romantiškai sušnabždėti jai į ausį „Ar esi mačiusi filmą „Sidro namų taisyklės“? Ir išgirdus teigiamą atsakymą – pratęskite mintį klausimu „O nori – pavaišinsiu tave tikrų sidru, tokiu kaip tame filme?“ Po dar vieno teigiamo atsakymo turėtumėte būti šalia šio baro.

Sutapus visų planetų orbitoms moteris bus priblokšta ir Jūsų romantišku pasiūlymu ir tikrai gardžiu anglišku sidru, o Jūs ramiai atsikvėpsite ir paragausite čekiškojo „Žatec“.