Aš įtariau. Niekas tuo dabar nepatikės, bet aš turėjau įtarimą, kad jis ketina kurti komercinį bravorą!

Visada tylus, santūrus, dažniau klausantis, nei pats kalbantis Linas (pasirodo kartu su) Gediminu apie tai dabar pranešė oficialiai – jie surėmė pečius ir įkūrė „Sakiškių alaus“ bravorą.

Linas ir Gediminas visiems žinomi namų aludarių tarpe, abu panirę į namų aludarystę įgyvendino dažno namų aludario svajonę įkurti savo alaus daryklą. Tegul ir nedidelę, tegul dar nežymią, bet – savą, nepriklausomą. Mano galva tokią, kuri atitinka visus craft’o apibūdinimus. Tiesa, ir jie patys užsimena, kad būsimasis alus bus įdomus:

Savo alumi mes norime stebinti. Mes imame vartotoją už rankos ir vedame jam dar nežinomais keliais. Mes tikime, kad alus nebūtinai privalo būti gelsvas gazuotas neįkyrus gėrimas. Mūsų alūs pilni aromato ir išraiškos, jų reikia įsiklausyti, jie nori būti suprasti. Pasirinkdami mus Jūs pasirenkate atrasti. 

Šaunuoliai, vyrai! Aš nuoširdžiai džiaugiuosi šia jūsų iniciatyva ir linkiu gerų rezultatų bei ilgalaikės komercinės sėkmės! Kuo daugiau Lietuvoje bus tokių kaip jūs, tuo daugiau įdomaus alaus galėsime paragauti tokie kaip aš.

Kagi, belieka laukti pasirodant naujojo alaus ir pranešimų, kur šio alaus galima paragauti. Tikiuosi, kad naujieji komerciniai aludariai nepamirš apie tai pranešti  ir mums, šio kuklaus internetinio žurnalo apie alų, kūrėjams 😉

O kol kas nekantriai lauksime ir seksime naujienas šio bravoro internetinėje svetainėje: www.sakiskiualus.lt