Prisijungiau prie TMB Alaus dirbtuvių projekto. Trumpai kalbant, tai yra patalpos, kur bus verdamas alus.
Negaliu pasakyti, kad mano namiškiai labai protestuoja dėl to, kad kartais pusdieniui okupuoju virtuvę. Bet ypač žiemą vis tik virimas namie turi tam tikrų minusų. Tiksliau sakant vieną minusą: ant sienų ir langų pakankamai pastebimai kondensuojasi vandens garai. Verdant 60 min nugaruoja apie 4 litrus vandens. Nuolat vėdinant virtuvę tai nesudaro jokios problemos, bet žiemą prie -15C prie atidaryto lango 6 valandų nepraleisi. Vienu žodžiu labai džiaugiuosi prisijungęs prie projekto.
Labai laukiu komercinio virimo. Pakvieskite.
[…] trečiadienį su VAK’o kolega Leandru išvirėme pirmą alų alaus dirbtuvėse. Mano lūkesčiai pasiteisino – virti dirbtuvėse daug patogiau ir laisviau nei namuose. […]
A, tiksliai, gera pastaba 🙂
Nuoroda: http://www.atvirasalus.lt/forum/topic.php?id=239
sveikinu, kad džiaugiesi prisijungęs prie projekto, bet galima būtų apie jį ir parašyti ar nuorodą įmesti. Tokiam kaip aš įdomu, o info nėra 🙁