Kiekvienas namų aludaris pasvajoja apie savo bravorą arba savo alaus barą. Dažnai apie barą svajojantys yra genami ne tiek noro užsidirbti, kiek dėl jausmo, kai esi šeimininkas, kuris pats trukteli čiaupo rankeną, pripila bokalą alaus iš statinės ir su visa puta pastato prieš bičiulį, bei mėgaujasi vaizdu, kai bičiulis su pasimėgavimu geria pirmuosius gurkšnius ir pritariamai linguoja galva.

Štai vienas namų aludaris, Brandon Everhardt, pagalvojo ir pasigamino pats pilstomo alaus bariuką savo namams. Panaudojo dėžinį šaldytuvą, į kurį telpa trys keg’ai, sureguliavo temperatūrą, kad alus būtų tinkamai atvėsintas, bet nesušalęs, prisuko čiaupus, jungtis, sutvarkė angliarūgštės tiekimą ir – realizavo savo svajonę. Dabar, apsilankius bičiuliams, jis išdidžiai užduoda klausimą „kurio alaus įpilti?“. Na ar ne smagu 😉

Taip atrodo šaldytuvas, kuriame sumontuoti keg’ai – vidinis vaizdas.

 

Šaldytuvo priekis, su sumontuotais kranais.

Štai taip 🙂 Gana nesudėtingai ir santykinai nebrangiai galima turėti barą ir savo namuose. Su pilstomu, putotu, vėsiu alumi.

Kaip pasigaminto tokį? Pasižiūrėkite video medžiagą (ačiū VAP už nuorodą):

Kaip matote – realizavimas ir funkcionalumas yra nesudėtingi. O apdaila, apipavidalinimas ir integravimas į namų aplinką yra jau individualus Jūsų ir baldus gaminančios įmonės sprendimas.

Gražaus savaitgalio, mielieji!