Žmogšalos organizatorės: siekiame, kad alaus kultūra Lietuvoje netaptų tik įrašu istorijos vadovėliuose Gytis, 2021-02-09
Žmogšalos organizatorės: siekiame, kad alaus kultūra Lietuvoje netaptų tik įrašu istorijos vadovėliuose Gytis, 2021-02-09
Žmogšalos organizatorės: siekiame, kad alaus kultūra Lietuvoje netaptų tik įrašu istorijos vadovėliuose Gytis, 2021-02-09
Atradimai Žiema! Regis — 2012-01-31 Kai lauke -20C, o garaže +5C – misos aušinimas ir alaus brandinimas tampa vienu malonumu. Metas virti lagerius! 😉
Dabar palankios sąlygos eisbock'ams :
vasario 3 d. minus 24–29 ºC, vietomis minus 30–33 ºC
Jeigu teisingai supratau, tai eisbock'as gaminamas pradžioje kaip doppelbock'as, tik po fermentacijos – atšaldomas, išgraibomas ledas ir tada likusi dalis supilama brnadinimui? Ar dar kažkokios subtilybės yra?
Na tai tikrai idealios sąlygos lageriams. Lauksime rezultatų.
O fermentuosi kur? w34/70 ir prie 5C turbūt dirbs, bet dėl kitų nesu garantuotas.
Rūsyje. Ten dabar +11C 🙂
Pastatai ir palieki ramiai porai savaičių. Dar geriau, nes namiškiams netrukdo.